petak, 29 Novembar 2019 11:21

02.12: BIT Centar Tuzla - finalni event CODE projekta

2911 bitcentar

U ponedeljak, 02. decembra 2019. godine u BIT Centru Tuzla biće organizovan finalni event CODE projekta, sa željom da se zajedno analiziraju rezultati projekta, počeci rada coworking prostora CODE HUB u Tuzli i  čuju iskustva iz drugih gradova BiH i regije.

- Pozivamo Vas da zajedno naučimo nešto novo, planiramo 2020-tu godinu, ali  i proslavimo dosadašnje rezultate, poručuju iz BIT Centra Tuzla.

Događaj počinje u 18.30h kada će svi učesnici biti u prilici vidjeti video prezentacije iz  Mostara, Nikšića, Zadra i naravno Tuzle, te se detaljnije upoznati sa dosadašnjim rezultatima projekta i planovima za narednu godinu.

Nakon toga biće upriličen i koktel dobrodošlice gdje će svi prisutni biti u prilici da u neformalnom druženju saznaju različite pozitivne priče, razmjene iskustva i kontakte.

Događaj se nastavlja u utorak sa početkom u 11.00 sati i dva panela sa temama : Coworking prostori i što je današnjim klijentima potrebno osim radne jedinice i ugodnog ambijenta? i Da li je mentorstvo danas dio opisa radnog mjesta ili izbor pojedinca?

Ukoliko želite da upoznate zanimljive ljude iz različitih gradova, poslovnih i drugih projekata, ako Vas zanimaju rezultati i planovi coworking prostora u Tuzli, te mogućosti korištenja i podrške u realizaciji poslovnih ideja te ako želite da u opuštenoj atmosferi razmijenite iskustva i ideje, onda se u ponedeljak zaputite prema Trgu slobode 16, u BIT centar Tuzla.

Svi su dobrodošli, a svoj dolazak trebaju prijaviti slanjem poruke na https://www.facebook.com/CodeHubTuzla/. Ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Ovo će ujedno biti prilika da se, ukoliko niste do sada, detaljnije upoznate sa novootvorenim coworking prostorom Code Hub Tuzla- saopšteno je.

CodeHub Tuzla je u vlasništvu BIT Centra u Tuzli i jedan je od četiri coworking prostora koji su otvoreni u Mostaru, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE finansiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu