Uskoro u Tuzli: “1. VAG Fest” okuplja ljubitelje vozila iz Volkswagen grupacije

by nedim
| 20:00

WV Club BiH 14. augusta u Tuzli organizuje “1. VAG Fest”, koji će okupiti ljubitelje i vlasnike vozila iz Volkswagen grupacije.

Cilj ovog događaja je druženje i dobar ugođaj za sve posjetitelje, a oni koji žele mogu učestvovati i u takmičarskom dijelu koji je podijeljena u nekoliko kategorija.

Posjetitlji će moći vidjeti i oldtimer vozila, kao i neke od najnovijih modela Volkswagena sa akcentom na elektro mobilnost.

– Ovom prilikom pozivamo vlasnike i ljubitelje vozila iz Volkswagen grupacije da nam se pridruže na ovom događaju. Isti će biti propraćen i takmičarskim kategorijama zabavnog karatkera, dobrom muzikom, hranom, pićem i na kraju ona najbitnije, mališani su dobro došli jer i za njih ćemo pripremiti kutak u kojem će se moći zabavati i uživati – istakli su organizatori.

Službeni početak festa je u 10 sati, a posjetitelji i učesnici će biti usmjeravani na parkirna mjesta.

Ulaz za učesnike će se naplaćivati a za ulaznicu je potrebno izdvojiti 10KM, dok se takmičarsku kategoriju za STYLING zainteresirani mogu prijaviti i uplatu u iznosu od 10 KM izvršiti na info-stolu gdje će se popunjavati formular sa potrebnim podatcima.

U ovom takmičenju će biti uručene nagrade u kategorijama: Best of show, Top 20, Best VW, Best Audi, Best Škoda, Best Seat, Best interior, Best wheels + kategorije iznenađenja (bez naknadne prijave)

Planirana su i takmičenja zabavnog karaktera kao što je držanje felge i povlačenje konopca.

Organizatori navode da će svi oni koji narušavaju red biti udaljeni sa mjesta događaja. Ulaz za posjetitelje je bespletan. /Tuzlainfo/