DSO Promus

srijeda, 03 April 2019 08:35

20.04.: SKPC Mejdan - Koncert Maya Berović

0304 maya

Popularna pjevačica najvećih aktuelnih hitova, regionalno popularna Maya Berović, nakon spektakularnih koncerata u Sarajevu i Splitu 20.4.2019. godine će i u Tuzli prirediti koncert za pamćenje.

Maya će između ostalog u Tuzli predstaviti aktuelni album "Seven" koji je već oborio sve rekorde gledanosti na YouTube-u i na digitalnim servisima.

Uživo će izvesti svoje najveće hitove, među kojima su: Pauza, Broj, Džin i Limunada, Djevojka sa Juga, To me Radi, Mala Lomi, Balmain, Izvini Tata, Pravo Vreme, Harem i mnoge druge...

Prošlo je tačno 11 godina od kada je 2007. godine zakoračila na estradnu scenu albumom "Život uživo" gdje je postala poznata široj javnosti a numera "Džin i Limunada" je postala prvi hit. Od tada pa do danas, Maya je izdala nekoliko singlova i sedam studijskih albuma, što simbolično govori i naziv posljednjeg albuma koji je izdat 8. jula 2018. na njen rođendan.

O popularnosti Maye i publicitetu, i uspjehu njenih pjesama kroz sve ove godine najbolje govore brojke i angažovanost na YouTube-u, drušvenim mrežama i ostalim muzičkim servisima.

Više o cijeni ulaznica na servisu kupikartu.ba

SKPC Mejdan / Početak: 20.00 h / Info: kupikartu.ba


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu