DSO Promus

ponedjeljak, 25 Mart 2019 20:48

19.04.: BKC Tuzla - Koncert Željka Vasića

2503 vasic3

Već svojim debitantskim nastupom 2001. godine, sa pjesmom „Žena kao ti“, Željko Vasić je zadobio simpatije publike i trasirao put za jednu uspješnu muzičku priču. Od tada do danas u karijeri Željka Vasića nizali su se hitovi, ali i brojne uspješne muzičke saradnje sa najvećim zvijezdama regije.

Koncertna turneja „Da pređemo na ti“ već se zahuktava širom regije, a svoje brojne hitove, Željko će sredinom aprila uživo izvesti i na bosanskohercegovačkim pozornicama.

„Velika mi je čast dio svoje diskografije predstaviti dragim ljudima u Bosni i Hercegovini. Već dugo mi se javljaju ljubitelji moje muzike iz Bosne sa željom da se družimo u bosanskohercegovačkim gradovima. Na moje veliko zadovoljstvo došao je taj trenutak da sa mojim Bosancima „pređem na ti“. Želja, ali i naziv ove turneje jeste da u jednoj intimnoj, opuštenoj i lijepoj atmosferi napravimo presjek kroz moju karijeru, ali i da na scenu donesem i moje pjesme koje sam radio za brojne izvođače.“

Željko Vasić jedan je od najbližih saradnika Dženana Lončarevića, autor je njegovih brojnih hitova, među kojima su i Piješ sine i Nema suza.

Brojne pjesme Željka Vasića spadaju u red najslušanijih i na bosanskohercegovačkim medijima, te je, kako smatra i sam Vasić pravi trenutak da koncertni karavan Željka Vasiža stigne i u BiH.

aprila Željko Vasić nastupa u brčanskom Domu kulture, 19. aprila u tuzlanskom BKC – u, a dan kasnije 20. aprila u sarajevskom Domu mladih.
Producent turneje je Agencija „Zeus“, a ulaznice su u prodaji na biletarnicama dvorana i u sistemu kupikartu.ba

(Tuzlainfo.ba)


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu