Projekat 2CODE: Sutra i prekosutra besplatne radionice u BIT Centru Tuzla

by Tuzla Info
| 22:00

U četvrtak i petak 16.12.2021. i 17.12.2021 godineu BIT Centru(Trg slobode 16), tri mlade i uspješne dame iz najveće IT kompanije u BiH održat će besplatne radionice, a u okviru projetka 2CODE.

Virgin Pulse u Tuzli sa više od 500 zaposlenika nedavno je postao najveći internacionalni ured ove kompanije, a svi zainteresovani za svjetske trendove, iskustva i znanja, mogu se prijaviti na https://codehubtuzla.org/. Radionice su basplatne, i namjenjene kako poduzetnicima, kompanijama, tako i freelencerima, inžinjerima, studentima, a teme su slijedeće:

16.12. Četvrtak u 12.00 sati (BIT Centar, Trg slobode 16) Nerina Mulić, People Team Lead, Virgin Pulse “Rad u internacionalnoj kompaniji i employee experience”

17.12. Petak u 12.00 sati BIT Centar, Trg slobode 16) Irma Hodzic, Talent acquisition specialist , Virgin Pulse “Kako uspjesno proći proces intervjua”

Petak u 13.00 sati BIT Centar, Trg slobode 16) Emina Mahmutbegovic, Software engineer, Virgin Pulse, ”Kako započeti karijeru u IT-u” u BiH

I ovaj trening BIT Centar organizira u okviru projekta 2CODE.

BIT Centar zajedno s partnerima iz Mostara, Nikšića i Zadra implementira projekt 2CODE koji se provodi u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020. Glavni cilj projekta je unapređenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.