06.12.: Club Palma: “U redu je – 15. godina Elementala”

by admin
| 21:07
1811 elemental

Zagrebački bend Elemental ove godine slavi 15 godina postojanja, u Tuzli će ih obolježiti novim koncertom, koji je zakazan u Clubu Palma za 6. decembar.

Još daleke 1998. okupili su se kao reperski trojac s DJ-em, a nakon 15 godina i šest albuma, pretvorili se u regionalni brend koji svoj uspjeh potvrđuje kvalitetnim singlovima, spotovima, koncertima i brojnim nagradama struke i publike.

Ove jeseni Elemental se odvažio na jedan od najambicioznijih projekata u karijeri; naime, tijekom studenog i prosinca 2013. održat će koncerte u gradovima diljem cijele regije, u sklopu turneje “U redu je – 15. godina Elementala”.

Iako bend već godinama svira po državama bivše Jugoslavije, ovo je prvi put da se koncerti održavaju pod okriljem službene turneje.

Osim vrhunske svirke i sjajne atmosfere koju koncerti Elementala uvijek donose, ovaj će put publiku dočekati posve novi show.

Ideja koja stoji iza koncerata je “prošetati” kroz 15 godina djelovanja benda, ali s naglaskom na posljednji album “U redu je” koji je do sada naišao na sjajne reakcije publike diljem regije.

Ulaznice u predprodaji: 8 KM a na dan koncerta 10 KM, CD Shop Mido

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.