28.02.: BKC Tuzla – Hit komedija “Ljubavne igrarije (za mlađe i starije)”

by nedim
| 7:13

Komedija ’’Ljubavne igrarije (za mlađe i starije)’’ je drugi dio sada već kultne predstave “Pazi s kime spavaš” sa Mirkom Vasiljevič u glavnoj ulozi i premijerno je izvedena 24. februara 2018 na sceni Akademije 28, a u Tuzli će biti prikazana 28. februara na sceni BKC TK sa početkom u 20 sati.

Ova predstava zasnovana na do sada neviđenom konceptu po kome je čitav tekst predstave sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pjesama , nastavak je hit komedije “Pazi s kime spavaš” koju je vidjelo preko 65.000 ljudi u 150 izvođenja do sada u regiji.

Komedija, po tekstu Semira Gicića, a u režiji Igora Damnjanovića, govori o ljubavnim zavrzlamama, problemima, prevarama , patnji i nesporazumu partnera. Koncept ove komedije nikada nije viđen na našem tržištu i zasnovan je na orginalnoj ideji koji već četiri godine oduševljava publiku. Ovoga puta priča ima nastavak u potpuno drugom pravcu. Čitav tekst i ovoga puta je sastavljen od stihova popularnih pjesama autora bivše SFRJ, čime ova predstava, pored odličnog zapleta i glumačke ekipe, garantuje smijeh do suza.

Pored Mirke Vasiljević u ovoj nesvakidašnjoj komediji igraju kao i do sada : Igor Damnjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić.

PRODAJA KARATA:
– Marketing služba BKC Tuzla
– Sejo & Vili štand na Korzu.
(Cijena ulaznica 10 KM)

(Tuzlainfo.ba)