17.11.: Club Palma – “Finest Music Collection” i DJ workshop

by nedim
| 20:52

Intrigantna zabava “Finest Music Collection” priprema impresivan tech-house lineup u Tuzli. Za ukupnih šest sati plesnog provoda pobrinut će se najpriznatija imena regionalne tech-house scene. Ekipa poznatih dj-eva, producenata, koji biraju samo najbolje trake za euforiju, ples i zabavu. Ovog puta u goste nam dolazi Dynnotik, iz Sarajeva, i posebno se radujemo njegovom dolasku u Tuzlu.

Rezident je jednog od najaktivnijih klubova u Sarajevu, gdje je, za veoma kratko vrijeme, ugostio poznate i atraktivne, regionalne i svjetske dj-eve i producente. Aktivan je na sceni elektronske muzike, u BiH i regionu, više od 10 godina. Počeo je miksajući hitove velikih, svjetski priznatih producenata, a uz sve to, Dynnotik konstantno istražuje tech-house zvuk, što se može čuti u njegovoj muzičkoj selekciji. Odlične warmup setove radio je za imena kao što su Roger Sanchez, Mark Knight, Tom Novy, Tomcraft, Harry Romero, Darren Emerson, Silicone Soul, Regal i Mike Vale. 

DOAMAN – svojim groovy setovima testira granice izdržljivosti publike. Proglašen jednim od pet najboljih DJ-a u BiH. Njegovi muzički setovi plovili su i na talasima prestižne Ibiza Sonica radio stanice. Ono najbolje što zna da radi Doaman, uskoro u Palmi, družimo se sa njim. Druženje koje ne prestaje i uživancija u njegovom muzičkom izboru, jednostavan su recept za večer koju priželjkujemo.

FACHO – muzika je ono što ga pokreće a zabava ono što ga interesuje. Sve što vas zanima je njegova muzika. Jedinstveni i neponovljivi, nepogrješivi muzički disident. Ima poseban recept kako rasplesati ekipu tokom noćnog provoda koji je uvijek poseban jer nosi prejake emocije. To objašnjava zašto je ekipa toliko energična slušajući njegovu muziku.

U ovom muzičkom izdanju spremaju hipnotične ritmove i mistične vokale koji konstantno plešu između techno i house zvuka. Opušteno druženje uz vrhunsku audiovizuelnu produkciju i goste. U večernjem terminu, biti će održan DJ workshop, kako bi se zainteresovani, tuzlanski dj-evi i producenti, a i oni koji nemaju prethodno znanje o tome, upoznali sa najnovijom opremom koja će biti na raspolaganju. 

Club Palma / Početak: 22.00 / Info o događaju