Akustični koncert „Aleksandre Radović“ 23. jula na krovu „Tuzlanke“

by Tuzla Info
| 20:00

Ovogodišnja koncertna sezona Agencije „Zeus“ u znaku je događaja na otvorenom, što je poseban ugođaj i za publiku i za izvođače. Nakon nastupa svjetski poznatog producenta Space Motiona, na redu je koncert jedne od najpopularnijih pop pjevačica iz regije – Aleksandre Radović.

Saradnja Aleksandre Radović i Agencije „Zeus“ traje više od dvije decenije, tokom kojih su održani brojni koncerti širom Bosne i Hercegovine.

Brojni svevremenski hitovi ove pop dive ovoga puta biće izvedeni u posebnom ambijentu, pod vedrim nebom, na krovu Robne kuće „Tuzlanka“.

Za sve dosadašnje nastupe ove renomirane umjetnice u Tuzli je vladalo veliko interesovanje i tražila se karta više. Sasvim je sigurno, da će i ovaj predstojeći, akustični muzički ugođaj, koji će publici prirediti Aleksandra i njen bend, biti koncert koji će se dugo pamtiti i o kojem će se pričati.

Ugođaj pod zvijezdama je prilika za uživanje u brojnim hitovima Aleksandre Radović na krovu „Tuzlanke“, za koji je u prodaji limitirani broj ulaznica.

Akustični koncert Aleksandre Radović na krovu „Tuzlanke“ biće održan u petak 23. jula u 21 sat.

Limitirani broj ulaznica je u prodaji na štandu kod „Seje i Vilika“ na tuzlanskom Korzu, te u prostorijama Agencije „Zeus“ , Stupine B8.