Sutra u Tuzli počinje Džumbus festival

by Tuzla Info
| 13:13

Na već poznatoj lokaciji, u Zlatarskoj ulici, u centru Tuzle, počinje 6. po redu Džumbus Festival ( www.fb.com/dzumbusfestival ), u petak 9.7.2021.

Ovogodišnji festival starta sa Graveyard Shift eventom, sa par DJ-eva koji na svakom Džumbusu okupe mladu, rasplesanu i raspjevanu raju. DJ Ekko & OG Flocc. DJ Ekko – producent, performer – https://www.instagram.com/e_k.k.o/ – predstavlja svoj rad gdje dominiraju stilovi poput Trap, Bass, RnB, Throwback, Pop, Hip Hop, Twerk & Dancehall, a uvijek ubaci i poneka iznenađenja. Odlika seta jeste svestranost što ne daje prostora dosadi i garantuje dobar provod i zabavu.

DJ OG Flocc se više bavi produkcijom nego performansom tako da nije učestao sa DJ nastupima ali to ne znači da nećete uživati u njegovom Hip Hop & Rap setu.

Ovi mladi producenti i DJ performeri će predstaviti svoje umijeće u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drumm and Bass, Techno i Trance elektronske muzike kao i throwback hitovima 2000tih iz RnB, Hip Hop i Pop kulture. Vrijedni su vaše pažnje.

Udruženje Tuzla Live (www.fb.com/tuzlalive ) i Džumbus ekipa su već najavili vruće ljeto, stoga ne propustite događaje u Zlatarskoj ulici od ovog petka, 9.jula od 20.00 h.

 

Džumbus festival postoji zahvaljujući vama, vjernim posjetiocima, podjednako i mlađim i starijim. Dođite da se družimo i plešemo zajedno! FB event: http://bit.ly/DzF6_Didz1

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.