DSO Promus

četvrtak, 02 Avgust 2018 14:55

04.08.: Zlatarska ulica - Džemming

0208 dzeming

Nižu se ovogodišnji događaji Džumbus DIYYF festivala a i paralelno stvaraju nove ideje za što boljim i kreativnijim sadržajem koje čine ovogodišnju manifestaciju.

Zasvirali biste instrument jer dugo niste, ili možda svirate negdje, ali se želite opustili uz zvuke rocka, bluesa ili srodnog žanra koje volite čuti? Džemming by Džumbus (http://bitly.com/Džemming) je onda događaj za vas i jedan koji će zasigurno stvoriti dobar osjećaj svima koji mu budu prisustvovali.  

4.8.2018.g. u subotu, sa početkom u 19h, džumbusarke i džumbusari, u staroj Zlatarskoj ulici, sada već osvježenom bojama i crtežima, organizuju novi Džemming. Isti događah su prvi puta radili prošle godine, ali kako i sami kažu, ovaj neće biti isti jer očekuju da će se pojaviti neka nova lica i zasvirati sa starim. Druženje uz muziku je najbolji prijatelj nama samima danas. Opustite se, uzmite instrument u ruke, zasvirajte sami ili s nekim. Uz podršku Udruženja Tuzla Uživo, mogli biste imati zvuk o kakvom ste sanjali.

Osnova svega je druženje i dobra muzika! Instrumenti vas čekaju.

Također, ako se želite pridružiti, dati ideju ili učestvovati na bilo kakav način u Džumbus DIYYF projektu javite se na broj 062 761 331 ili nam pišite na facebook (www.fb.com/DzumbusDIYYF , www.fb.com/TuzlaLive).

Vidimo se!

(Tuzlainfo.ba)


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu