Web banner 1200x100px Popust MC Astra Borovo 29.06.2018

farah baner

subota, 10 Mart 2018 08:53

05.04.: BKC Tuzla - Anđelka u predstavi "Šta me snađe"

1003 andjelka

Jedna od najpopularnijih glumica u regionu, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije „Andrija i Anđelka“, Anđelka Prpić započinje bosanskohercegovačku turneju sa predstavom „Šta me snađe?“ u tuzlanskom BKC - u 5. aprila .

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić - Đuro.

„Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela da 'upoznam svoju publiku', a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem 'da' izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da 'šteta bude što manja'“ - istakla je Anđelka Prpić.

Predstava „Šta me snađe?“ nije monodrama, nije ni stand - up, već  jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.

Karte za predstavu „Šta me snađe“ su u prodaji kod Seje i Vilija i u marketing službi BKC - a.

(Tuzlainfo.ba)


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu