tuzla info 1200x100

farah baner

četvrtak, 04 Januar 2018 13:40

14.02.: BKC Tuzla - Koncert Aleksandre Radović

0401 aleksandraAleksandra Radović

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, čije vokalne sposobnosti ostavljaju bez daha publiku širom regije, tokom mjeseca februara gostuje u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova u okviru mini turneje “cARstvo ljubavi”.

Godinu dana od izlaska albuma “Carstvo”, koji je u rekordnom roku osvojio publiku, Aleksandra je objavila novi singl “Ljubavi moja”. Ovim singlom Aleksandra se željela zahvaliti svojim brojnim fanovima za veliku podršku koju joj pružaju, ali i najaviti predstojeće koncerte u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova.

“Veoma se radujem susretu sa tuzlanskom publikom . U Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu neizmjernim zadovoljstvom.”

Koncert u tuzlanskom BKC - u donosi publici putovanje kroz Aleksandrinu veoma bogatu karijeru, od balada poput “Kao so u moru”, “Mali peh” i drugih, pa do hitova sa albuma “Carstvo”.

Ulaznice za tuzlanski koncert Aleksandre Radović, čiji je zlatni sponzor NLB Banka, možete nabaviti u marketing službi BKC - a i na prodajnom mjestu kod “Seje i Vilija”.

BKC Tuzla /Početak: 20.00 / Info: 035 282-296 ili Agencija Zeus


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu