Sting naredne godine u Sarajevu, ulaznice za koncert već u prodaji

by Tuzla Info
| 10:18
  •  
  •  
  •  
  •  

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice Sting održat će koncert prvi put u Sarajevu, 19. marta 2022. (subota) u 20 sati u Zetri!

Najveći regionalni nezavisni promoter produkcija “Avalon” dovodi Stinga s “My Songs Tour”, što je, poslije koncerta irske grupe U2 1997. godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas. Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. novembra od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.

Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video, čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantovan, prenosi Klix.

“Posebno smo uzbuđeni pred ovaj muzički spektakl, jer nakon više od stotinu organiziranih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih muzičkih imena današnjice u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu!”, ističe Boban Milošeski iz produkcije “Avalon”.

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom. Za sarajevski koncert Stinga publika iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i čitavog regiona, će imati priliku kupiti ulaznice po najnižoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:

parter 69 KM

fan-pit (samo 1.500 karata) 99 KM

tribine 99 KM

Koncert će trajati dva sata i bit će sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose…), ali će istovremeno biti i promocija novog albuma “The Bridge”, koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joea Sumnera sa svojim bendom.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.