Zanimljiva podrška Meliki Kasumović: Na „rolama“ do potencijalnih glasača!

by admin
| 21:07
0410_melika2
  •  
  •  
  •  
  •  

U proteklih mjesec dana nagledali smo se raznih, a ponajviše nekreativnih načina izbornih kampanja ovdašnjih stranaka i kandidata.

 

Vjerujemo da gotovo pa nema građanina Tuzle sa pravom glasa, kojem proteklih dana neko nije “poklonio” upaljač, olovku, vizitku ili neki sličan propagandni materijal koji sadrži kratke upute za koga bi kao trebali glasati.

O hiljadama odštampanih, zalijepljenih, pa od drugih kandidata prelijepljenih plakata, “drekavcima” koji nam raznim partijskim pjesmama ometaju podnevni odmor i ne treba uzalud trošiti riječi…

Da se kampanja može organizovati i na drugačiji, ekonomičniji, te građanima prihvatljiviji način, primjetili smo danas u naselju Sjenjak. Naime, pažnju su plijenile dvije djevojke na “rolama”, koje su noseći majice sa likom Melike Kasumović i dijeleći njen propagandni materijal, pružale podršku kandidatkinji pod rednim brojem 20. na listi SBB BiH Tuzla.

Kako su nam kazale, građani su rado razgovarali sa njima, pozitivno reagovali i na njihov način distrubucije propagandnih materijala, ali i na program Melike Kasumović.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.