Stranka „Radom za boljitak“ predstavila kandidate: U OV Tuzla očekuju pet vijećnika!

by admin
| 19:40
1409_boljitak
  •  
  •  
  •  
  •  

U Kristalnoj dvorani Hotela Tuzla pred velikim brojem simpatizera i članova Narodne stranke Radom za boljitak, predstavljeni su kandidati za Općinsko vijeće Tuzla.

 

Narodna stranka Radom za boljitak na ove izbore u općini Tuzla  izlazi sa punom listom na kojoj su zastupljene sve društvene mase kao i sva tri konstititutivna naroda. Prisutnima se obratio Edin Ajanović  ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva koji je pohvalio listu ističući da je prezadovoljan osobama koje predstavljaju ovu stranku. Riječ je o obrazovanim kadrovima koji znaju šta žele i koji žele promjene na bolje, a to je moguće sa Narodnom strankom Radom za boljitak istakao je ministar Ajanović.

Nakon Ajanovića obratio se i podpredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak  Mersed Šerifović koji je svima poželio dosta sreće u narednom periodu, te obećao da će ova stranka sasvim sigurno u Općinskom vijeću Tuzla imati svojih pet vijećnika koji će raditi za dobrobit svih građana Tuzle. Prvenstveno plan je da se što hitnije Tuzla proglasi gradom te da se više pažnje posvećuje MZ koje su od dosadašnjih vlasti zapostavljanje, kao i da se zelenom zonom industrija odvoji od samog centra grada.

Nakon predstavljanja kandidata za OV Tuzla upriličen je i koktel kako bi se budući vijećnici upoznali sa problemima građana od kojih očekuju glasove. Na kraju svima je poručeno „Glasaj srcem spasi svoje“.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.