BOSS: Građani – izađite na izbore!

by admin
| 15:35
0409boss
  •  
  •  
  •  
  •  

Saopštenje za javnost u povodu zvaničnog početka izborne kampanje i poziva biračima da izađu na izbore i glasaju protiv vladajućih stranaka javnosti je uputila stranka BOSS.

 

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović je u povodu zvaničnog početka izborne kampanje pozvao građane da izađu na izbore i da glasaju protiv vladajućih stranaka, koje su bestijalnom borbom za funkcionerske fotelje dovele državu u stanje teške političke i ekonomske krize.

U toku i ovog predizbornog perioda Javni RTV servis i režimski mediji stavili su se u službu vlasti onemogućavanjem medijskog djelovanja nezavisne opozicije, ali i isticanjem putem naručenih anketa da su svi političari isti, da ne treba glasati ni za koga, kako bi se kod birača stvorila atmosfera da je moderno ne glasati.

Takvom nemoralnom medijskom kampanjom djeluje se direktno protiv interesa građana, da bi se obezbijedilo da razočarani građani ne izađu na izbore, kako bi glasačka mašina interesno vezanih birača za vladajuće stranke sigurnim izlaskom na izbore obezbijedila da se zadrži ista vlast.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.