nedjelja, 07 Oktobar 2018 22:21

Naša stranka Tuzla: Počinjemo sa krivičnim prijavama za izborne prevare

0710 krivicna nasta stranka

Gradski odbor Naše stranke Tuzla večeras je obavijestio javnost i građane Tuzle da počinje sa podnošenjem ranije nagoviještenih krivičnih prijava protiv odgovornih licao vlaštenih za provođenje izbornog procesa u vezi sa Opštim izborima 2018. g. u cilju obezbjeđenja i zaštite zakonitosti i izborne volje birača.

- Svakako da ćemo početi od članova tuzlanske Gradske izborne komisije. Tokom svih faza provođenja izbora učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da zaštitimo interese birača i da odmah reagiramo argumentirano na navedeni način, pošto smatramo da je to najefikasniji način da se spriječe sofisticirane izborne prevare, kao jedna od metoda organiziranog kriminala u sferi izbora - saopštili su iz GO Naše stranke Tuzla.

Pozvali sz sve pojedince i organizacije uključene na bilo koji način u izborne prevare da shvate ovaj naš akt kao tek prvi potez i nizu, a i kao ozbiljno upozorenje da nećemo odustati od konkretne borbe za pravdu i vladavinu prava u javnom interesu svih građana Tuzle i Tuzlanskog kantona.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu