subota, 24 Oktobar 2020 17:43

Muamer Kunosić, kandidat SDA Tuzla za Gradsko vijeće: Imamo Plan za bolju Tuzlu!

2410 muamer

U okviru ugovorenog političkog oglašavanja predstavljamo kandidate SDA Tuzla za Gradsko vijeće Tuzla.

Kroz odgovore na četiri pitanja danas predstavljamo Muamera Kunosića.

Ko je Muamer Kunosić?

Muamer Kunosić je Tuzlak, vlasnik i direktor privatne firme već 25 godina. Dolazim iz realnog sektora, a po zanimanju sam profesor engleskog jezika i dipl. ekonomista. Sretno sam oženjen i ponosni sam otac jednog studenta.

Zašto je SDA Vaš politički izbor?

SDA je moj izbor prvenstveno zato što od početka njeguje iskrenu tradiciju bosanskog naroda i zato što, vjerovatno, ne bi bilo ni BiH ovakve kakva jeste, u ovim granicama i sa ovim narodima u njoj da nije bilo SDA.

Zašto bi glasači na predstojećim izborima trebali dati glas baš Vama?

Zato što svi oni koji me znaju, znaju i ko sam i šta sam i kakav sam. Sve što sam stekao, stekao sam svojim ličnim radom i na pošten način. Dolazim iz porodice u kojoj su moralne vrijednosti bile i ostale imperativ. Moj “adut” za potencijalne glasače bi bio – ni ja, ni moja firma niti neko iz moje porodice nismo dužni nikom. Vjerujte svojim osjećanjima i ubjeđenjima. Dajte svoj glas onima kojima vjerujete i tražite od njih da se zauzmu za vas.

Ukoliko Vas građani budu izabrali kao budućeg vijećnika u GV Tuzla, šta konkretno od Vas mogu očekivati?

Ako me građani budu izabrali za budućeg vijećnika u GV Tuzla, od mene mogu očekivati da ću reagovati na način koji je u skladu sa zakonom i da ću dati sve od sebe da ti problemi budu riješeni. Moj prioritet za rješavanje problema u Tuzli će biti toplifikacija Ši Sela i smanjenje zagađenosti u MZ u kojoj se ne može normalno disati.

Ukoliko ste kandidat na jednoj od listi za predstojeće lokalne izbore i želite se potencijalnim glasačima predstaviti kroz odgovore na naša pitanja, kontaktirajte nas na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu