20170905 BEKO

farah baner

2510 mensurNakon što je Centralna izborna komisija BiH utvrdila rezultate oktobarskih izbora, u gradu soli uveliko se vode razgovori i pregovori oko sastava nove parlamentarne većine u Gradskom vijeću Tuzla. Puno je informacija ali i dezinformacija, oko toga ko će činiti novu većinu - piše portal Aktuelno.ba.

Comment

2310 brojanje2U Glavnom centru za brojanje u Sarajevu danas je završeno ponovno brojanje glasačih listića sa 52 biračka mjesta u 26 izbornih jedinica za lokalne izbore održane 2. oktobra potvrdila je agencijama portparol Centralne izborne komisije (CIK) BiH Maksida Pirić.

Comment

2310 cikNakon što je Centralna izborna komisija u sarajevskom glavnom centru za brojanje ponovno jučer krenula s prebojavanjem glasova s 52 biračka mjesta, predviđa se kako bi ovaj proces trebao biti završen do kraja dana.

Comment

0210 biraliste2Naša stranka je blagovremeno podnijela prigovor i zahtjev CIK-u za ponovljeno brojanje na 145 biračkih mjesta u izbornoj jedinici Tuzla.

Comment

0101 građanska snagaGrađanska snaga Tuzla je uputila zahtjev Centralnoj izbornoj komisiji za ponovno brojanje glasova na tri biračka mjesta.

Kako naveli razlozi su navodna krađa i o dodavanje glasova nekim političkim subjektima i oduzimanju nekim manjim strankama, mi nismo mogli ostati nijemi.

Comment

1610 kojovicNaša stranka će zatražiti da Centralna izborna komisija (CIK) BiH donese odluku o ponovnom brojanju glasova sa područja izborne jedinice Tuzla, uz ocjenu da je sporan cijeli proces prebrojavanja glasova, najavio je predsjednik te stranke Predrag Kojović.

Comment

0710 konacnaCentralna izborna komisija BiH danas je objavila nezvanične rezultate nakon obrađenih svih 159 birališta za Gradsko vijeće Tuzle.

Comment

0210 biraliste2Nakon Lokalnih izbora održanih u nedjelju 2. oktobra, u Tuzlanskoj alternativi smatraju da je nedopustivo da četiri dana nakon toga u Tuzli nemamo konačne rezultate glasanja.

Comment

0510 sdaMladi aktivisti Gradskog odbora SDA Tuzla danas su uklanjali plakate SDA koje su u predizbornoj kampanji bile polijepljene širom grada.

Comment

0101 OV Tuzla 2014Centralna izborna komisija BiH večeras je objavila preliminarne i nepotpune izborne rezultate za Gradsko vijeće Tuzle, nakon obrađenih 81,76 posto biračkih mjesta.

Comment

Stranica 1 od 19

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu