“Ranom ljetu” dolazi kraj: Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja sedmice?

by admin
| 5:55

U drugoj polovini dana, danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjeren razvoj oblačnosti koji će poslije podne i u večernjim satima usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove. 

Današnje padavine će nagovijestiti slično vremensko razdoblje i unaredna tri dana, kaa nas očekuje manje sunčanih intervala, a više kiše.

Prognoza vremena za 07.04.2016 (Četvrtak): U Bosni i Hercegovini prije podne umjereno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana postepeno naoblačenje sa juga. Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 08.04.2016 (Petak): U Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 19 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 09.04.2016 (Subota): U Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 10 i 15, na jugu do 17 stupnjeva.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.