Radosna vijest za ljubitelje Applea: iPhone od ponedjeljka u ponudi BH Telecoma

by admin
| 6:39

U BH Telecomu će od ponedjeljka svi korisnici mobilne mreže moći kupiti iPhone na rate na 12 ili 24 mjeseca, a ovi telefoni će biti dostupni u svim BH Telecom shopovima u cijeloj BIH – piše Klix.ba.

Kako saznajemo, za razliku od ostalih operatera koji nude ove telefone u regiji, BH Telecom za ljubitelje iPhonea obezbjeđuje garanciju na 24 mjeseca. 

U ponudi će biti: Apple iPhone 6S 16GB Space Gray, Apple iPhone 6S 64GB Space Gray, Apple iPhone 6S 64GB Silver i Apple iPhone 6S 64GB Gold.

“BH Telecom je jedini telekom operator u BIH koji nudi iPhone po ovakvim uslovima i za sve postpaid korisnike uz dvogodišnju garanciju. Veoma brzo ćemo imati u ponudi i iPhone 6S plus i iPad uređaje”, rekli su za Klix.ba iz BH Telecoma. 

Ovo će sigurno obradovati sve koji su i na manjim paketima, jer će moći kupiti najtraženiji Appleov telefon na rate.

Appleov iPhone 6S je predstavljen u septembru, a za kratko vrijeme je ostvario rekordnu prodaju. Napravljen je od nove vrste aluminija koja se koristi u avioindustriji. Novi modeli iPhonea imaju A9 čip koji je 70 posto brži, a nova iSight kamera ima 12 megapiksela.

Na iPhoneu je moguće snimati video 4K rezolucije, a prednja kamera za pravljenje selfija ima pet megapiksela.

iPhone ima funkciju Live Photos koja omogućava svojevrsno “oživaljavanje” fotografija 3D pritiskom na neke njihove dijelove pri čemu se oni pomiču ili se uključuje zvuk zahvaljujući snimljenim GIF animacijama.

(TI/Klix.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.