Vremenska prognoza: Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima?

by admin
| 8:41

Danas nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, a u Bosni će prije podne će mjestimično biti magle ili niske oblačnosti koja se u Krajini može zadržati i veći dio dana. Tokom dana u većem dijelu Bosne se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren, a na momente i pojačan istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 14, na jugu zemlje od 14 do 19 stupnjeva. 

Slično vrijeme nas očekuje i u narednim danima

U ponedjeljak 2.11., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama prije podne će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 2 i 3, na jugu zemlje od 4 do 9, a najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 14, na jugu zemlje od 15 do 19 stupnjeva. 

U utorak 3.11. u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama prije podne će biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 1 i 4, na jugu zemlje od 5 do 9, a najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 16, na jugu zemlje od 16 do 19 stupnjeva. 

U srijedu 4.11. u Bosni po kotlinama će biti magle ili niskih oblaka, koja se mjestimično može zadržati veći dio dana. U ostalim djelovima sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje od 6 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 17, na jugu zemlje od 16 do 21 stupanj.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.