Dioničari donijeli odluku: NLB banka d.d. Tuzla sjedište seli u Sarajevo

by admin
| 7:44

Na održanoj 38. sjednici Skupštine dioničara NLB Banke d.d. Tuzla donesena je odluka, da se u cilju daljeg širenja i što boljeg pozicioniranja na tržištu FBiH administrativno sjedište NLB Banke registruje u Sarajevu. 

„NLB Banka je postavila čvrste temelje za nove izazove, te je svojim dugogodišnjim radom i posvećenošću klijentima učvrstila lidersku poziciju na području Tuzlanskog kantona koji i dalje ostaje naše strateško tržište i administrativno-operativno sjedište. U vezi s tim, naše poslovanje u Tuzli ostaje u potpunosti nepromjenjeno kako za klijente banke, tako i za naše uposlenike. Banka ostaje dostupna našim klijentima u svim svojim poslovnicama u Tuzli, te nastavlja raditi na unapređenju usluga za naše klijente. Cilj nam je sa istom posvećenošću ojačati našu poziciju i u ostalim kantonima Federacije BiH i pružati kvalitetne finansijske usluge svim našim klijentima“, izjavio je Senad Redžić, direktor NLB Banke. 

Osim registracije sjedišta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u planu je širenje poslovne mreže u skladu sa potrebama tržišta na kojem banka posluje. NLB Banka je nedavno započela i proces unapređenja izgleda poslovnih jedinica. Cilj je predstaviti moderan i pristupačan koncept bankarstva koji će pospješiti komunikaciju i savjetovanje klijenata Banke. Na taj način Banka će dodatno unaprijediti svoj individualan pristup klijentima, koji u prvom redu znači stručnost, stabilnost i sigurnost, jasne principe poslovanja, kao i potvrdu da uz sebe imaju Banku koja je tu da ih savjetuje, sasluša i usmjeri – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.