Čeka na sunčana nedjelja: Prognoza vremena za naredna tri dana

by nedim
| 20:01
  •  
  •  
  •  
  •  

Danas je u Bosni bilo pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registrovana i slaba kiša. U Hercegovini pretežno sunčano.

PROGNOZA VREMENA ZA 16.02.2020 (Nedjelja)., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 17.02.2020 (Ponedjeljak)., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Prije podne lokalno će biti magle u centralnim, istočnim i sjevernim područjima. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 18.02.2020 (Utorak)., u Bosni postupno naoblačenje sa sjevera od jutarnjih sati prema sredini dana. Slaba kiša se očekuje sjevernim područjima zemlje. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar u jutarnjim satima slab južnog smjera. Postupno će vjetar mijenjati smjer na sjever i sjeveroistok. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

(Tuzlainfo.ba)


Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.