Do 2020. žele zaposliti 1.000 osoba: Teleperformance BiH otvara svoja vrata i vodi vas u njemački svijet poslovanja!

by nedim
| 8:58

Govorite tečno njemački jezik i tražite stabilan posao u internacionalnoj kompaniji? Znamo gdje trebate biti 30.01.! Teleperformance BiH od 12:00h otvara svoja vrata na adresi Paromlinska 56 u Sarajevu i svim zainteresovanim pruža uvid u njihovu atmosferu poslovanja, radni prostor ali i sve informacije koje vas mogu interesovati ako želite raditi u ovom svjetskom gigantu!

Teleperformance danas ima 300.000 zaposlenika u čak 80 država, a od kraja prošle godine posluje i u našoj zemlji gdje je već zaposleno 100 osoba. Teleperformance uposlenici u svrhu podrške povezuju najveće i najrespektabilnije brendove na svijetu sa njihovim kupcima, jer se vode sloganom da je svaka interakcija bitna.

„Naša su vrata svima uvijek otvorena, jer je Teleperformance kompanija koja omogućava mladim ljudima da rastu i napreduju, a izuzetno nam je drago što ćemo u srijedu imati priliku pokazati bh. mladima kako je raditi po njemačkim standardima, u atmosferi koja njeguje potrebe svakog pojedinca, i kakav je osjećaj dolaziti na posao sa osmjehom. Dođite nam i informišite se prije svega, vidjet ćete zašto trebate biti dio najveće German-speaking porodice u svijetu!“, poručila je Selena Lončarević, HR menadžerica kompanije Teleperformance BiH.

Prođite kroz njihov radni prostor, sjajnu ekipu i jedan njihov radni dan

Kompanija Teleperformance otvorila je urede u Sarajevu krajem 2018. godine i zaposlila 100 osoba. Uposlenici su dobili obuku od strane iskusnih trenera iz Njemačke gdje je projekat već aktivan, a ured u Sarajevu vodi njemački menadžment.

„Želimo otvoriti nove prilike i mogućnosti, ponuditi dobre uslove za rad, produktivno okruženje, želimo da ljudi budu zadovoljni poslom koji rade. Samo nebo je granica za mlade ljude iz BiH. Ako bude i dalje interesovanja, plan nam je do 2020. zaposliti od 800 do 1000 osoba.“ Poručio je Dimitris Kerastaris, direktor operacija Teleperformance Njemačka.

Šta se očekuje od kandidata

Osobe sa znanjem njemačkog jezika koji žele započeti karijeru kao Operater za podršku korisnicima i razviti se u Supervizora, Menadžera kvaliteta ili Trenera.

Što nudi Teleperformance i zbog čega su drugačiji od ostalih?

Izvrsni uslovi rada, njemački standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka i puno radno vrijeme, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac u zemljama u kojima posluje, dok je u mnogima dobio i priznanje najboljeg poslodavca.

Kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba je oficijelni partner pri posredovanju za zapošljavanje i odgovorna za kompletan proces odabira kandidata.

Više o pozicijama kao i direktne prijave na oglas pronađite na LINK-u.

Ili nam se javite direktno na:

E-mail: [email protected]

Telefonska linija: 033 586 317

WhatsApp / Viber: 062 265 509