Burno u Banjoj Luci: Raspisana potjernica za Davorom Dragičevićem

by nedim
| 11:28

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka raspisali su potjernicu za pet lica, među kojima je Davor Dragičević, potvrđeno je za BHRT iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kako je saopšteno, osim za Dragičevićem, potjernica je raspisana za još četiri osobe, čiji su inicijali S.M., A.G., S.B., i NJ.T.

U skladu sa Uputstvom o vršenju potražne djelatnosti, potjernica za navedenim licima je podignuta zbog sumnje da su počinili krivična djela i prekršaje, saopšteno je iz MUP-a RS.

U saopštenju su dodali da će policijski službenici preduzeti sve mjere i radnje na pronalasku navedenih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih djela i prekršaja.

Podsjećamo, aktivisti grupe “Pravda za Davida”, predvođeni Davorom Dragičevićem protestovali su večeras na ulicama Banja Luke, zahtijevajući od vlasti da otkriju istinu i kazne odgovorne za smrt banjalučanina Davida Dragičevića. Nakon što je otkazan koncert Harisa Džinovića, policija je prekinula protest, te uhapsila nekoliko osoba.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.