U Crnoj Gori zaplijenjeno više od tone kokaina

by Tuzla Info
| 7:56

Službenici Uprave policije Crne Gore zaplijenili su jučer veliku količinu kokaina – prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, riječ je o više od tone te droge.

Više osoba privedeno je u podgorički Centar bezbjednosti, a inspektori ih ispituju o zaplijenjenom skupocjenom prahu. Jedan od sagovornika “Vijesti” rekao je da je najveći dio te droge pronađen u Zeti.

Drugi sagovornik tvrdi da je dio zaplijenjenog kokaina pronađen i u Baru. Te informacije nisu potvrdili zvaničnici.

Službenici Uprave policije su sinoć praktično blokirali bulevar i prilaze Centru bezbjednosti Podgorica zbog te akcije. “Vijestima” nije potvrđeno da li je u pitanju privođenje osumnjičenih.

To će vjerovatno biti najveća količina droge, ikad zaplijenjena u Crnoj Gori, navodi podgorički list. Izvor iz Uprave policije kazao je da naoružani policajci obezbjeđuju tovar kokaina.

Državna televizija RTCG također je izvijesila da je, prema njihovim nezvaničnim informacijama, zaplijenjeno oko 1,5 tona kokaina.

Prethodno su službenici Uprave policije i Uprave carina 2014. godine zaplijenili oko 250 kilograma tog skupocjenog narkotika u Luci Bar. Istražitelji još nisu utvrdili ko je u Baru trebalo da preuzme tih 250 kilograma kokaina, pronađenih 4. juna prije sadam godina.