Saobraćajne nesreće u općinama Živinice i Gračanica: Povrijeđeni pješak i biciklista

by admin2
| 11:04

Jučer oko 10,00 sati u Živinicama na raskrsnici puteva, zvanoj Križaljka, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. “Opel Corsa”, kojim je upravljala Z.D., rođena 1965. godine, nastanjena na području općine Živinica i biciklista N.B., rođen 1965. godine, nastanjen na području iste općine.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi biciklista je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla i isti je zadržan na daljnjem liječenju. O događaju je upoznat dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere su poduzeli službenici OKP PU Živinice.

Istoga dana oko 05,50 sati na dijelu magistralnog puta M-4 Doboj-Tuzla, u mjestu Miričina, općina Gračanica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovalo pmv. “Opel Astra”, kojim je upravljao NN vozač i pješak M.B., rođen 1936. godine, nastanjen na području općine Gračanice.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi pješak je zadobio povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i istog su zadržali na daljnjem liječenju. Potrebne mjere su poduzeli policijski službenici PS Gračanica.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.