OO SBiH Živinice: Podrška kandidaturi Amera Jerlagića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

by nedim
| 11:12

Predsjednik Stranke za BiH Amer Jerlagić kandidat je za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na narednim općim oktobarskim izborima.

Ova kandidatura je rezultat širokih konsultacija unutar Stranke i dokaz je ozbiljne opredjeljenosti i sveobuhvatnih priprema Stranke za Bosnu i Hercegovinu za naredne izbore.Glavni odbor Stranke za BiH potvrdio je kandidaturu Amera Jerlagića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Predsjednik OO SBiH Živinice i poslanik u SKupštini TK Asmir Hasić podržao je prijedlog Glavnog odbora ove političke partije i kaže:

“OO SBiH Živinice daje punu podršku kandidaturi Amera Jerlagića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Smatramo da je on čovjek koji najbolje može predstavljati sve građanae Bosne i Hercegovine i mislimo da će imati veliku podršku birača, bez obzira na stranačku pripadnost”, rekao je Hasić.

Stranka za BiH nedavno je obilježila 22 godine osnivanja i uspješnog rada. Na narednim općim oktobraskim izborima očekuju podršku građana za razne nivoe vlasti, kao i izbor Amera Jerlagića za člana Predsjedništva BiH.

(TI/Š.G.)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.


Send this to a friend