Nipex Tuzla: Nagradu „Volkswagen Service Quality Award“ dobili i četvrti put

by admin
| 16:51

Volkswagen svake godine nagrađuje svojih 100 najboljih evropskih partnera prestižnom nagradom za kvalitet „Volkswagen Service Quality Award (VSQA)“.  Priliku da dobiju ovu nagradu imaju predstavnici 30 evropskih zemalja, tačnije preko 6000 Volkswagen servisnih partnera. Nagrade se dodjeljuju onim servisnim radionicama koje su proteklih 12 mjeseci imale najbolji kvalitet servisnih usluga i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva.

Nagradu „Volkswagen Service Quality Award“ Volkswagen je počeo dodjeljivati 2008. godine. Pored prestižne nagrade VSQA, Volkswagen je uveo i jedan novitet a to je „Kuća slavnih – Hall of Fame“. Radi se o virtuelnoj kući u kojoj su objelodanjena imena onih servisnih partnera koji su tri ili više od tri puta ušli u izbor Top 100 najboljih Volkswagen servisnih partnera.

„Naš servis je prestižnu nagradu „Volkswagen Service Quality Award“ dobio 2011., 2014. i 2015. godine, što znači da smo prošle godine svoje mjesto dobili i u „Kući slavnih – Hall of Fame“ – saopštili su iz Auto kuće Nipex Tuzla.

17.8.2016. godine nam je uručena VSQA nagrada i za 2016. godinu što znači da smo našu poziciju u „Kući slavnih“ učvrstili i popeli se za stepenicu više. Nalazimo se među 28 najboljih evropskih Volkswagen servisnih partnera i među sedam njih koji su okićeni sa četiri VSQA nagrade, odnosno četiri Zlatne zvijezde Volkswagena.

Izvrstan kvalitet i ispunjenje očekivanja kupaca su odlučujući faktor zadovoljstva kupaca servisnim uslugama. Da bi postigli takav nivo kvaliteta, nastojimo u potpunosti ispuniti sve zadane standarde i smjernice od strane Volkswagena, te konstantno ulažemo u edukaciju svih uposlenih kako bi mogli biti u trendu novih tehnologija današnjice. Takvim načinom poslovanja i organizacije, postigli smo rezultat da je Nipex već godinama ponosan na sve svoje uposlenike i servisni tim koji svojim profesionaliznom i predanošću poslu, može adekvatno odgovoriti svim zahtjevima i izazovima koji se pred nas postave, te biti rame uz rame, sa nekoliko najboljih i najkvalitetnijih Volkswagen servisa u Evropi. Stoga se zahvaljujemo svim našim kolegama, ovo je njihova nagrada. Zahvaljujemo se našim partnerima, ali posebna zahvala svim našim kupcima bez kojih sve ovo ne bi bilo ni moguće. Nipex će nastojati ne samo zadržati ovakav nivo kvaliteta u pružanju svojih usluga, nego ćemo motivirano raditi na stalnim poboljšanjima s krajnjim ciljem da nadmašimo očekivanja kupaca, u najvećoj mjeri im olakšamo svakodnevnicu i svaku vožnju ili putovanje učinimo sigurnim i opuštenim“. – istakao je Saša Nišandžić, direktor i rukovodilac postprodaje u auto kući Nipex.

Podatak o Volkswagen servisnim partnerima koji se nalaze u „Kući slavnih“ možete pogledati na web adresi http://www.volkswagen-vsqa.com/en/hall-of-fame.html

(TI)