„Dani energetske efikasnosti 2016“: Upoznajte prednosti korištenja obnovljivih izvora energije

by admin
| 12:07

„LAFAT KOMERC doo Kalesija“ će već tradicionalno treći puta, 26 i 27. 08. 2016. u Kalesiji održati promociju prednosti korištenja obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, odnosno upotrebe kotlova i kamina na pelet, solarnih kolektora i kombinacije ova dva sistema, kao i načina i prednosti utopljavanja objekata toplotnom izolacijom, pod nazivom „Dani energetske efikasnosti 2016“.

– Na platou ispred maloprodajnog objekta u Kalesiji,  posjetioci će imati priliku vidjeti izložene sisteme za zagrijavanje objekata kotlovima i kaminima na pelet STILMETAL, te dobiti sve potrebne tehničke informacije od našeg osoblja. Također, pored ovih sistema, biće predstavljeni i sistemi za toplotnu izolaciju i utopljavanje objekata također domaćeg proizvođača „TERRASIT INSULATION“.

Pozivamo sve zaintersovane da nas posjete na platou našeg maloprodajnog objekta u Kalesiji koji se nalazi pored magistralnog puta Tuzla – Zvornik, na izlazu iz Kalesije i uvjere se u prednosti upotrebe energetski efikasnih rješenja,  LAFAT KOMERC Kalesija, 26 i 27. 2016. sa početkom u 11 sati – istakli su organizatori.

Za sve posjetioce i potencijalne kupce pripremljeni su prigodni pokloni i iznenađenja.

Dobrodošli!

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.