Vrijeme je ljetnog spremanja: Koristite usluge “Dubinskog čišćenja”!

by admin
| 11:47

Ljetni je period velikog spremanja, pa se tako u domaćinstvima ulažu veliki napori na uređenju stambenih površina, kako bi boravak u stanu ili kući bio ugodniji i sa higijenske strane čistiji. Među važnije pospremanje ubraja se i čišćenje tepiha i drugih tapaciranih površina, kojih u našim domovima ne manjka.

Na usluzi za takve poslove na raspolaganju vam je firma “Dubinsko čišćenje”, specijalizovana je za dubinsko usisavanje, pranje i ispiranje svih vrsta tepiha, kao i tapaciranih površina na namještaju ili prevoznim sredstvima. Šire o mogućnostima pružanja kvalitetnih usluga priča nam Emir Mujanović:

“Posjedujemo vrhunske uređaju i kvalitetnu stručnu obuku, tako da stojimo na raspolaganju svima koji imaju potebu da im se na kvalitetan način očisti tepih ili neka druga tapacirana površina na namještaju. Dolazimo po pozivu na telefon broj 061 966-613. Cijena usuga po kvadratnom metru iznosi svega 1 KM. Dakle, osim tepiha, dubinsko čišćenje obavljamo na tapaciranom namještaju, kao što su ugaone garniture, trosjedi, dvosjedi, fotelje i druge slične površine, po umjerenim cijenama. Takođe, dubinsko usisavanje i čišćenje obavljamo u automobilima, kamionskim kabinama, autobusnim sjedištima, tako da smo lepezu usluga proširili na sve tapacirane površine”, ističe Mujanović.

Šire o uslugama firme “Dubinsko čišćenje”, možete naći na web stranici ili Facebook stranici.

(Tuzlainfo.ba)