Novo u Tuzli: Virtuelna panorama

by admin
| 7:45
0202_360.ba_2

Virtuelna fotografija 360° ili virtuelna panorama omogućava pogled u svim pravcima (kao u stvarnosti), s tim da se isporučuje i gleda elektronski – bilo preko interneta ili putem multimedijalnih interaktivnih DVD izdanja.

 

Za razliku od obične fotografije, 360° virtuelne panorame pružaju mnogo više informacija – one posmatrača stavljaju u centar scene te je on sada u mogućnosti da razgleda cjelokupnu okolinu oko sebe. Iskustvo može biti obogaćeno i zvukovima sa mjesta gdje je snimljena panorama.

 

Virtuelni 3D može se koristiti u svim vrstama biznisa, naširoko ih koriste hoteli, državne institucije, ugostiteljski objekti, prodavci nekretnina, arhitekte, fitnes centri, obrazovne institucije, turističke organizacije ali i svi ostali koji žele.

 

Na kraju, u jednom ce se svi složiti, virtuelna prezentacija je najbolje riješenje da na atraktivan i moderan način predstave svoj prostor.

 

S obzirom da slika govori više od 1000 riječi, na web stranici www.360.ba se sami uvjerite u mogućnostio onoga što radi  “Art team 360.ba”.

 

Info:

http://www.360.ba/

[email protected]

+ 387 61 710-530

+ 387 61 664-164

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.