Košarkaški kamp za djevojčice ‘”Zlača'”

by admin
| 21:45
1105_zlaca2

Košarkaški kamp ”Zlača 2011” namjenjen djevojčicama uzrasta od 10-16 godina, održat će se u Hotelu ”Zlača” na Konjuhu u periodu od 13.-19. juna 2011. godine.

 

Kamp traje 6 dana (5 punih pansiona) a posljednjeg dana kampa biti će organizovana ukakmica, te dodjela nagrada za pobjednike pojedinačnih takmičenja.

 

Pozvano je nekoliko aktuelnih kao i bivših reprezentativaca i košarkaških legendi Bosne i Hercegovine da u budu gosti kampa i podjele svoje znanje i iskustva.

 

Organizator i koordinator kampa je Azra Bećirović, dugogodišnji član i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, a u radu će joj pomagati i nekadašnja bh. reprezentativka Azra Ferhatović.

 

Plan i program kampa je baziran na najsavremenijim dostignućima američkih kampova. Programi treninga su prilagođeni uzrastu i trenutnom kvalitetu polaznika. Glavni akcenat je na individulanom radu i usvajanju osnova košarke. Pored toga, polaznici trebaju košarku shvatiti kao igru koja im može donjeti puno radosti i zadovoljstva.

 

Svakodnevno će se održavati takmičenja sa vrijednim nagradama gdje polaznici razvijaju sportski duh i pobjednički mentalitet. Za sve polaznike kampa predviđena je majica sa logom kampa i košarkaška lopta.

 

Tokom trajanja kampa postoji mogućnost organizovanja bioskopske projekcije, zabavne i disko večeri, oproštajno veče , kao i društveneih igara za sve polaznike kampa.

Cijena učešća u kampu iznosi 300 KM, s tim da djecu do 12 godina mogu uplatiti i paket smještaja i ishrane od 250 KM. Plaćanje se može vršiti u ratama ili u vidu cijelog iznosa do 3. juna.

 

Kontakti za dodatne informacije i prijavu na kamp su: [email protected] ili telefon 061 733 375 .

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.