Ponuda: Snimanje vjenčanja već od 250 KM!

by admin
| 4:35
2911futura

Pred Vama je događaj koji je sigurno jedan od najvažnijih i najsretnijih u Vašem životu?!

 

Zato nam dopustite da Vas provedemo svijetom suvremene, te nadasve moderne vjenčane fotografije i nezaboravnog filma, gdje spajamo sve najljepše osjećaje i događaje koje ćete proživjeti na dan Vašeg vjenčanja.

 

Spremni smo ispisati stranice Vaših osjećaja kroz vjenčane fotografije i video film koji u potpunosti prikazuju Vas na način kakvima zaista jeste.

 

Vodeći se željama naših klijenata, stvorili smo jedinstven i prepoznatljiv stil koji stapa reportažnu i umjetničku fotografiju u vjenčanu fotografiju. Naravno, sve vaše želje ćemo sa zadovoljstvom prihvatiti i provesti ih u djelo.

 

Razlog našeg prepoznatljivog stila, krije se u tome što svakom vjenčanju pristupamo sa maksimalnom koncentracijom na bitne detalje, jer sve se događa samo jednom i samo jedan dan, zato tu nema mjesta pogreškama.

 

Stoga, kad ste odlučili taj dan u životu učiniti velikim i vrijednim sječanja, s pravom se zapitajte “Kakvu uspomenu na svoj dan želim imati?” a kad već imate mogućnosti birati samo jednom izaberite najbolju!

 

Cijene su prilagođene vašim mogućnostima, tako da snimanje vjenčanja nudimo već za 250 KM, a fotografisanje od 200 KM. Više o onome što pružamo, kompletan cjenovnik i dosadašnje uratke pogledajte na našoj web stranici:

 

http://www.snimanjevjencanja.ba

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.