Večer zdrave hrane i vegetarijanskih specijaliteta u hotelu Rostovo

by admin
| 18:52
0908_rostovo_4

Etno selo Babići  i hotel Rostovo Vas pozivaju da dođete i uživate u tematskim gastro večerima koje organiziraju samo za Vas.

 

Nakon uspješne Ribarske večeri na kojoj su se naši posjetitelji odlično zabavili, 20.08. organiziramo večer zdrave hrane i vegetarijanskih specijaliteta.

 

Zdrav život se veže uz zdravu prehranu i boravak u prirodi. Hotel Rostovo Vam omogućuje oba iskustva na večeri zdrave hrane i boravkom na zračnim banjama. Na nadmorskoj visini od 1160 metara, i uz zdravu hranu osjećati ćete se preporođeno, nakon samo nekoliko sati boravka na prirodnom lječilištu. Za bolju rehabilitaciju preporučujemo boravak od minimalno tjedan dana uz svakodnevne šetnje prirodom i konzumiranje domaće kuhinje iz bogate ponude hotela.

 

Na meniju za večer zdrave hrane i vegeterijanskih specijaliteta naći će se jela od kukuruzne krupice, heljde i soje uz čistu izvorsku vodu sa obližnjeg izvora. Glazba uživo će upotpuniti događaj i omogućiti zabavu do kasnih sati.

 

Ukoliko poželite produžiti svoj boravak i prenoćiti na Rostovu, nudimo Vam smještaj također po promotivnim cijenama. Promotivna cijena je za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi po cijeni za jednu osobu.

 

Pozivamo Vas i garantiramo nezaboravan provod. Na Vama je samo da dodjete opustite se i jednostavno uživate.

 

Hotel Rostovo, www.rostovo.ba

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.