Preporuka: Nezaboravne gastro večeri u Hotelu Rostovo

by admin
| 9:57
rostovo_5

Etno selo Babići  i hotel Rostovo Vas pozivaju da dođete i uživate u tematskim gastro večerima koje organiziraju samo za Vas.

Tematske večeri će se održavati subotom. Ribarska večer, Večer zdrave hrane i vegeterijanskih specijaliteta, Lovačka večer te Večer sevdaha i bosanskih specijaliteta su nazivi gastronomskih doživljaja koje možete očekivati.

Ova zabavna događanja će biti organizirana u prekrasno uređenom ambijentu restoranu hotela Rostovo, a svako od njih biti će popraćeno prigodnom muzikom u živo te specijalitetima iz naše kuhinje po promotivnim cijenama.  Hotel Rostovo i Etno selo Babići Vam žele ponuditi nešto sasvim novo, posjetite nas i budite dio naših nezaboravnih događanja.

Ribarska večer – 13.08.2011.

Imate želju provesti jednu večer na dalmatinski način, a istovremeno biti na planini? Dođite na Rostovo i doživite tipičnu dalmatinsku atmosferu uz slane srdele, hobotnicu, vino te prigodnu glazbu.

Kombinacija bosanske klime i specijaliteta iz Dalmacije je dobitna za Vaš gastronomski doživljaj. Vlasnici hotela iz Dalmacije se svakodnevno trude imati svježu morsku ribu kao i bosanske riječne ribe. Da bi doživljaj bio potpun, osoblje će se pobrinuti da Vam svojim odjevnim kombinacijama na što bolji način dočara dalmatinski ugođaj.

Večer zdrave hrane i vegeterijanskih specijaliteta – 20.08.2011.

Zdrav život se veže uz zdravu prehranu i boravak u prirodi. Hotel Rostovo Vam omogućuje oba iskustva na večeri zdrave hrane i boravkom na zračnim banjama. Na nadmorskoj visini od 1160 metara, i uz zdravu hranu osjećati ćete se preporođeno, nakon samo nekoliko sati boravka na prirodnom lječilištu. Za bolju rehabilitaciju preporučujemo boravak od minimalno tjedan dana uz svakodnevne šetnje prirodom i konzumiranje domaće kuhinje iz bogate ponude hotela.

Na meniju za večer zdrave hrane i vegeterijanskih specijaliteta naći će se jela od kukuruzne krupice, heljde i soje uz čistu izvorsku vodu sa obližnjeg izvora. Glazba uživo će upotpuniti događaj i omogućiti zabavu do kasnih sati.

Lovačka večer – Otvaranje sezona lova – 27.08.2011

Područje oko Rostova je poznato lovište još od vremena kada je Tito sagradio svoje vikendice i napravio svoje lovište. Lovci godinama znaju zašto je ovo mjesto posebno. Saznajte i Vi na lovačkoj večeri koja će uz jela od divljači i glazbu dočarati ugođaj lovačkog druženja na planini.

Na meniju su gulaši i odresci od divljači te uz vino naših partnera predstavljaju jedinstveni gastronomski doživljaj u srcu Bosne.0908_rostovo_2

Večer sevdaha i bosanskih specijaliteta – 03.09.2011.

Bosna ne bi bila to što je da nije sevdaha i gastronomskih specijaliteta, a prije svega dobrih ljudi. Osjetite čari Bosne i počastite se najboljim jelima iz ovih krajeva. Uz sevdah i glazbu uživo zabava je garantirana. Naši djelatnici će se potruditi da uz odličnu atmosferu sevdaha i hrana bude još bolja te Vama pruži jedinstveni osjećaj ovih krajeva.

Svaka od navedenih gastro večeri u svojoj ponudi ima živu muziku, a hrana se nudi po promotivnim cijenama.

Ukoliko poželite produžiti svoj boravak i prenoćiti na Rostovu, nudimo Vam smještaj također po promotivnim cijenama. Promotivna cijena je za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi po cijeni za jednu osobu.

Pozivamo Vas i garantiramo nezaboravan provod. Na Vama je samo da dodjete opustite se i jednostavno uživate.

Hotel Rostovo / www.rostovo.ba

0908_rostovo


Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.