Novo U DKC Farah Tuzla: U ponudi preparati i tretmani švicarskog SKINCODE-a (FOTO)

by admin
| 5:53

Prošlog mjeseca kozmetičarke DKC Farah Tuzla su uspješno okončale edukaciju iz oblasti primjene kozmetičkih preparata SKINCODE, čiji su preparati i tretmani od sada su na raspolaganju i klijentima ovog centra.

Edukacija je rađena u organizaciji Didaco Shopa-a iz Banja Luke, a edukacijom je rukovodila predstavnica matične firme iz Švicarske gđa Cecilia Weidner 

SCINCODE:

SKINCODE Ag (Ltd) osnovana je 1998. godine. Misija tvrtke je kontinuirano smišljati i stvarati izuzetno djelotvorne proizvode za njegu kože.

Osnove formula SKINCODE proizvoda su najsofisticiranija medicinska i dermatološka ispitivanja, biološki sastojc, te biljni ekstrakti u najčišćem obliku. SKINCODE nudi DVIJE linije proizvoda prilagođene svakom tipu kože. Proizvodi su namijenjeni očuvanju zdravlja i ljepote čak i najosjetljivije kože.

RUSKI PRINC I ALPSKA ČAROLIJA

Princ Michael Massalsky i njegov sin princ Niclas, koji je danas nastanjen u Zürichu, godine 1998. u Švicarskoj su, zajedno s najboljim švicarskim dermatologom prof. Brunom Renaldijem, pokrenuli visokokvalitetnu liniju SKINCODE.

Superiorna nanotehnologija švicarskih laboratorija koja omogućuje dublje prodiranje sastojaka u kožu, vlastiti istraživači na čelu suvremene kozmetičke industrije, te najdjelotvorniji aktivni sastojci iz prirode, prije svih ljekoviti CM-GLUKAN (u prošlosti korišten kao sastojak u sredstvima protiv opeklina), stvorili su liniju SKINCODE, ponos i perjanicu švicarske dermatološke kozmetike.

SKINCODE koriste najbolji dermatolozi u švicarskim privatnim bolnicama, te estetski kirurzi, u iscjeljivanju kože nakon laserskih operacija i dermoabrazija. SKINCODE je rezultat naprednih medicinskih istraživanja, jedina je kozmetika takvog tipa na svijetu, ima najviši postotak CM-GLUKANA uopće, i hipoalergena je.

Više informacija o spomenutim tretmanima saznajte u DKC Farah Tuzla, na web stranici: www.farah.ba,  Facebook Fan stranici ovog centra ili pozivom na broj telefona 035 /255 555.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.