Besplatan kurs poslovnog engleskog jezika!

by admin
| 12:31
2009_engleski

Nakon uspješno organiziranih ciklusa Škole poslovnog engleskog jezika u Sarajevu, Institut za edukaciju – ECOS Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine počinje organiziranje besplatnih kurseva poslovnog engleskog jezika u Banjoj Luci, Mostaru i Tuzli.

Cilj kursa Poslovnog engleskog jezika je da osposobi polaznike za uspješno učešće u poslovnim sastancima vođenim na engleskom jeziku uz korištenje terminologije savremenog poslovanja kao i za vođenje savremene poslovne korespodencije.

Kurs je baziran na TPC metodi (Teach-Practice-Communicate) što polaznicima omogućava da brzo usvoje i primijene stečeno znanje. Namijenjen je menadžerima srednjeg i višeg nivoa, uposlenicima privatnih i javnih preduzeća (koja su članovi Vanjskotrgovinske komore BiH) čiji svakodnevni zadaci podrazumijevaju poslovnu komunikaciju na engleskom ali i svima koji žele naučiti engleski jezik iz poslovnog svijeta.

Polaznici ovog kursa moraju imati predznanje engleskog jezika (najmanje A2 stepen) a organizovan je u 3 nivoa (prema CEFR kategorizaciji Vijeća Evrope): „High Elementary“ (B1), „Intermediate“ (B2) i „Upper Intermediate“(C1).

Nastava je organizirana u prostorijama kantonalpne privredne komore Tuzla (Trg slobode b.b.)

Održavaće se dva puta sedmično u poslijepodnevnim satima (18:00h-20:30h) a trajeće ukupno 60 školskih sati (predavanja, vježbe i testiranje). Kandidati nakon položenog završnog ispita dobijaju certifikat Vanjskotrgovinske komore BiH.

Svi kandidati će biti predtestirani radi utvrđivanja nivoa poznavanja engleskog jezika i shodno rezultatima biće raspoređeni na odgovorajući nivo. Predtest će biti održan u četvrtak, 05.10.2011.g  a početak nastave je 10.10.2011.

Kurs je besplatan, a upisne prijave za Tuzli možete slati najkasnije do 30.09.2011. godine na e-mail adresu: [email protected];

Sve dodatne informacije možete dobiti od ponedjeljka do petka u periodu od 08.00-16.00 sati na telefon  033 566 202 (gosp. Tarik Kovač, voditelj škole) ili u uredima Vanjskotrgovinske komore BiH u Banjoj Luci (051 227 681), Mostaru (036 333 651) i Tuzli (035 258 260).

(TI) / Foto: Ilustracija

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.