Dvije decenije sa Vama: SAR light d.o.o. – professional audio & lighting equipment

by admin
| 18:59

Kada smo prije dvadeset godina počinjali ovu našu priču nismo ni slutili da ćemo evo danas biti jedna od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi prodajom  i montažom rasvjetne i audio opreme.

Počeli smo sada već davne 1996 godine kao vizija i san jednog čovjeka, Samira Rešića, koji je želio da svoja iskustva koja je godinama sticao radeći sa najeminetnijim stručnjacima iz ove oblasti u Evropi prenese i na teritoriji BiH.

U ovih dvadeset godina „odradili“ smo bezbroj koncerta, opremili smo vrhunskom audio i rasvjetnom opremom na stotine caffea, restorana, TV studija, kongresnih centara, pozorišta, hotela, diskoteka, škola, vjerskih objekata, tržnih centara, auto salona, prezentacijskih prostora … ali ono što nas odvaja od ostalih je to, da smo svakom poslu pristupali sa istim entuzijazmom i žarom, bez obzira o kom se objektu radi.

Svaki naš klijent je NAŠ najbitiniji klijent – to je moto i naš princip djelovanja zbog koga možemo slobodno reći da smo već 20 godina uz vas!

Svoje poslovanje smo godinama širi i prilagođavali našem tržištu, tako da bi vam pružili baš ono što vam je potrebno iz ovog našeg sektora djelovanja.

Generalni smo zastupnici mnogobrojnih svjetskih brendova za područje BiH. Nabrojaćemo samo neke od njih koji su zahvaljujući nama pronašli mjesto u vašim životima. Već dugi niz godina surađujemo sa kompanijom KARMA čija je audio oprema zahvaljujući najboljem odnosu cijene i kvaliteta, postala omiljena među muzičarima. Generalni smo zastupnici i kompanije SICA, najkvalitetnijih svjetskih zvučnika za BiH. I najbolji gitarski zvučnici kompanije JENSEN takođe su u našoj punudi. Naša dugogodišnja saradnja sa kompanijom P.Audio rezultirala je velikim brojem njihovih razglasnih sistema u BiH.

Osluškujući potrebe tržišta i odgovoarajućim vašim zahtjevima, razvili smo i ponudili na tržištu naše sopstvene dvije robne marke: PA – systems  i EASY – light. PA – systems su 100 V razglasni sistemi, idealni za poslovnu upotrebu, a EASY – light, predstavljaju LED reflektore i svjetlosne efekte pogodne za razne namjene.

Vodeći se potrebama tržišta počeli smo i eksluzivnu saradnju sa jednim od najvećih svjetskih proizvođača LED rasvjete, kompanijom V-TAC koju zastupamo za naše tržište.

U našem maloprodajnom objektu koji se nalazi u PZC Stupine u Tuzli, muzičari mogu pronaći za sebe instrumente te binsku i prateću opremu najpoznatijih svjetskih marki: KORG, Marshal, Fender, Shure … i to po najpovoljnijim cijenama.

I nakon 20 godina osjećamo se kao da je sutra naš prvi dan u poslu i tako ćemo mu i pristupiti … zato vam spremamo još mnoga iznenađenja u narednom periodu.

Vaš SAR-light

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.