DKC Farah i “Dodir Pariza”: Nastavljena konstantna edukacija stručnog osoblja

by admin
| 7:39

Najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope. održan je 9. i 10. aprila 2016. godine na Beogradskom sajmu, a u okiru kojeg je održan i 27. međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja.

U sklopu konstantnih aktivnosti na edukaciji osoblja, dio spomenutih događaja bilo je i stručno osoblje Dertmatološko-kozmetičkog centra Farah Tuzla.

– Učešće na ovom Sajmu je stvar prestiža, time stavljamo do znanja da smo uspješna i ozbiljna kompanija koja vodi računa o svom imidžu i koja prati trendove u beauty industriji. Bolonjski Cosmoprof, moskovski Intercharm i beogradski „Dodir Pariza” (uz učešće od preko 240 brendova), spadaju u najveće beauty sajmove u Evropi. „Dodir Pariza” ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proljeće i na jesen. Osoblje DKC Farah uzelo je učešće na ovom prestižnom događaju i sa novim saznanjima i utiscima smo se vratili usluzi svojim stalnim i potencijalnim klijentima – rečeno nam je u DKC Farah Tuzla.

Više informacija o onome što nudi DKC Farah Tuzla sazajte na web stranici: www.farah.ba,  Facebook Fan stranici ovog centra ili pozivom na broj telefona 035 /255 555.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.