„Zumba by Nina“: Dođite na prvi besplatni zumba trening!

by admin
| 16:32
2808_zumba

Svaka žena, htjela to priznati ili ne, voli da izgleda dobro i da se isto tako osjeća u svojoj koži. Nažalost, odraz u ogledalu nam često govori sasvim drugačije. Genetika, ljenost i ljubav prema hrani itekako se odražavaju na našu figuru, koju opet, često pokušavamo dovesti do savršenstva na pogrešan način-izgladnjivanjem.

 

Tradicionalni načini vježbanja poput fitnesa i aerobica efikasni su, ali nakon dužeg perioda, tako da žene brzo odustaju od njih. Ukoliko se pronalazite u prethodnim redovima, zumba fitness je pravo rješenje za Vas.

Zumba fitnes pretstavlja novi način vježbanja, koji je poput uragana u kratkom vremenu osvojio skoro cijeli svijet. Ovaj nevjerovatni, plesom inspirisani,  fitness program, koji sagorijeva veliku količinu  kalorija i djeluje na sve mišićne skupine, oblikujući tako vitko tjelo, se ne čini nimalo napornim zbog zabave koja vlada na svakom času. Zbog toga svaki čas pretstavlja žurku – Dich the worout, join the Party!

Nema više izgovora! Imam malo dijete!

Mlade žene koje nisu bile u mogućnosti dolaziti na treninge Zumbe, pod izgovorom da nemaju gdje ostaviti dijete, sada nemaju više razloga za zabrinutost. Paralelno, u istom terminu i na istom mjestu se održavaju časovi plesa (uzrast od 4. do 7.godina) u okviru Plesnog studija „Sandoval“ tako da „Mame na Zumbu, djeca na ples!“

Nisam se nikada bavila plesom, niti bila u fitnes centru!

Da bi ste sudjelovali na Zumba fitnesu, nije Vam potrebno nikakvo prethodno znanje ni vještine iz oblasti plesa ili fitnesa, dovoljno je da pratite pozitivnu Zumba instruktoricu ispred Vas, koja će Vam i ono nemoguće učiniti laganim i izvodljivim, te Vas učiniti najsretnijom zumbalicom!

Šta još dobijam od „Zumba by Nina“

„Zumba by Nina“ skoro svakog mjeseca priprema razna iznenađenja za svoje polaznice (poklončiće, nagradne igre, rođendane, žurke…). Posebna pogodnost za sve članove „Zumba by Nina“ od septembra jeste i kartica vjernosti sa kojom ostvarujete popust na sve usluge u svim frizerskim salonima 2A.

Ne mogu biti redovna na treninzima zbog poslovnih i drugih obaveza!

To nam je žao čuti, ali svakako imate mogućnost da dolazite na pojedinačne treninge, onda i kada Vama odgovara, te se ne vezujete se za mjesečnu članarinu.

Već sam probala Zumba fitnes i …..

Ako ste već posjećivali treninge Zumbe kod drugih instruktora ili pak kod nas, i nije Vam se iz određenog razloga svidjelo molim Vas da pokušate na nekom drugom mjestu još jedan put. Naime, samo licencirani Zumba instruktori znaju pravu formulu kako da od jednog treninga naprave pravu žurku i dovedu atmosferu do usijanja. S druge strane svaki licencirani instruktor je unikatan i ima svoje prednosti i nedostatke u odnosu na ostale, što polaznicima može ići u korist ili ne. Ovaj svijet različitosti i šarenila i jeste doveo do toga da preko 14 miliona ljudi širom svijeta, zumba. A vi???

Nadamo se da se vidimo na prvom BESPLATNOM probnom treningu 04.09.2012. u

Katoličkom školskom centru u 19.00h! Za sve dodatne informacije možete posjetiti našu web stranicu www.zumba.com.ba ili nas kontaktirati putem e-maila: [email protected] ili kontakt telefona 061 194 478.

PS Sandoval Tuzla

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.