„Start“ – škola košarke za djevojčice: Prva sedmica treninga besplatna!

by admin
| 10:32
0609_start

Udruženje za sport, rekreaciju i edukaciju  “Start” Tuzla na čelu sa poznatim košarkašicama Tuzle, reprezentativkama Bosne i Hercegovine, Azrom Bećirević i Azrom Ferhatović, osniva ŠKOLU KOŠARKE za djevojčice.

 

Ukoliko Vaše djevojčice imaju 6 ili više godina, vole košarku, te žele upoznati nove prijateljice, putovati i naučiti nešto novo onda je Škola košarke “Start” idealno mjesto za njih.

Naravno pored najmlađih polaznika u školu košarke su dobrodošle i malo starije djevojčice koje žele da se bave sportom. Za sve djevojčice će biti napravljene adekvatne selekcije spram njihovog uzrasta.

Treninzi Škole košarke će se odvijati u sportskoj dvorani DTV Partizan (dvorana Fakulteta za tjelesniodgoj i sport Univerziteta u Tuzli- Slana Banje) i to po sljedećem rasporedu:

četvrtak 19:00 – 20:00h

subota 11:00 – 12:00h

Za sve polaznike prva sedmica trenažnog procesa je APSOLUTNO besplatna, a u koliko odlučite da nastaviti sa treninzima mjesečna članarina je SAMO 15 KM.

Neophodna oprema za trening je:

-čiste patike

-majica

-šorc ili trenerka

Lopte su obezbjeđene od strane organizatora škole.

Iskreno se nadamo da ćete prepoznati značaj sporta, prije svega košarke, u razvoju Vašeg djeteta i da ćete Vaše djevojčice dovesti na prvi trening koji će se održati u četvrtak 06.09.2012. u dvorani DTV Partizan u terminu od 19:00 – 20:00h.

Za eventualna pitanja, ili dodatne informacije možete kontaktirati na broj +387 61 195 678 Azra Ferhatović, ili +387 61 429 571 Selma Bajramović.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.