Agora centar: Naučite metode i tehnike efikasnog učenja, prijave do 25. aprila!

by admin
| 8:00

UG Agora, društveno edukativni centar za otvoreno obrazovanje i cjeloživotno učenje organizuje radionicu na temu „Uvod u efikasno učenje” koja će se održati u Agora centru.

Radionica je namijenjena svim zainteresovanim odraslim osobama koje žele saznati više o osnovnim pojmovima, tehnikama, vrstama i metodama efikasnog učenja, te povećati efikasnost učenja.

Tokom radionice učesnici će imati priliku kratko se upoznati sa vrstama i stilovima učenja, upravljanjem vremenom u učenju, aktivnim slušanjem, čitanjem gradiva, ponavljanjem gradiva i zaboravljanjem, sa fokusom na koracima u procesu efikasnog učenja, strategijom aktivnog učenja, te kako učiti kroz rješavanje problema.

Participacija za učešće na radionici iznosi 8KM, a istu je potrebno uplatiti do isteka prijavnog roka.
Radionica će se održati u petak, 25. aprila u periodu od 16:30 – 19:00h.

Zainteresovani učesnici trebaju dostaviti popunjen obrazac prijave najkasnije do 21. aprila 2014.godine. Popunjene prijave mogu se dostaviti elektronskim putem na e-mail: [email protected] , putem fax-a 035 312 930 ili lično u Agora centru.
Broj mjesta je ograničen.

Za sva dodatna pitanja I informacije, molimo vas da nas kontaktirate putem telefon boj 035 312 931 ili na e-mail: [email protected] .

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.