Mercator BH nagrađuje vjernost: Ušteda do 70 posto za proizvode „Skandinavia“

by admin
| 11:51

Mercator BH ponovo nagrađuje vjernost svojih kupaca, ovog puta kroz novi projekat lojalnosti  putni program „Scandinavia“ koji im uz određen broj sakupljenih naljepnica donosi uštedu do 70 posto.

Nakon izuzetno uspješnih dosadašnjih projekata lojalnosti, Mercator je svojim kupcima ponudio proizvode za putovanja izuzetnog kvaliteta.

Tako je jučer 12. maja u Mercatoru počeo novi projekat lojalnosti koji će trajati do 31. avgusta 2014. godine, a tokom kojeg kupci mogu kupiti odabrane proizvode putnog programa Skandinavia po cijeni nižoj do 70 posto.

Naime, za svakih potrošenih 10 KM u trgovinama Mercator i DP marketima, kupac dobija jednu naljepnicu, te sa određenim brojem sakupljenih naljepnica možete ostvariti popust i do 70 odsto prilikom kupovine proizvoda putnog programa Scandinavia uključenim u ovaj projekat. Korisnici kartice Mercator Pika do popusta mogu i brže, jer im je potreban manji broj naljepnica da bi mogli ostvariti popust.

Scandinavia proizvodi za putovanja, koferi, torbe i ruksaci prilagođeni su putovanjima na ljetovanje i zimovanje, jednodnevnim i višednevnim izletima, poslovnim putovanjima na bilo koju destinaciju – bilo kojim prevoznim sredstvom. Idealni su i za mlađe i za starije osobe, jer su nevjerovatno praktični i vrlo lako prenosivi.

Testirani su na testove izdržljivosti točkića, patent zatvarača, pada sa visine, materijala i posjeduju certifikat za provjeren kvalitet TÜV SÜD.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.