DKC Farah u korak sa svjetskim trendovima: Instaliran najsavremeniji laser za epilaciju

by admin
| 7:06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U Dermatološko-kozmetičkom centru Tuzla nastavljaju sa praksom praćenja svjetskih trenova u oblasti kojoj već godinama uskoro djeluju.

Tako je nedavno u najsavremenijem centru ovog tima u BiH instaliran novi laser za tretiranje dlaka (do 20 mm spot, 8 Hz i 150 W) za lasersku epilaciju DEKA Synchro REPLAY i kao takav jedini je u Bosni i Hercegovini.

Instalaciji su prisustvovali Dr. Branko Pirš, dermatolog, osnivač Dermacentra iz Ljubljane, distributeri tvrtke VITAMED Zagreb, Dr. Edin Suljagić, te osoblje Farah centra koje je prošlo obuku za korištenje lasera koji će sigurno naći primjenu kod velikog broja korisnika.

-Farah centar je bogatiji za još jedan laser za lasersku epilaciju. Naša misija se i dalje ostvaruje, obnavljamo tehnologiju, usavršavamo se i sigurni smo da oni koji imaju problem sa maljavošću kod nas mogu naći najbolje rješenje. Naši uređaji su najsavremeniji, a naše znanje je vrhunsko. Odgovaramo zahtjevima klijenata prateći svjetske trendove, dobro nam došli – poručili su iz DKC Farah.

Laserska epilacija predstavlja savremenu, sigurnu i najefikasniju metodu trajnog otklanjanja dlaka. Ovom metodom i tehnologijom se mogu ukloniti sve vrste dlaka izuzev sijedih i bijelih dlačica jer one nemaju pigment u sebi, koji je osnova za destrukciju korjena dlake.

Više informacija o spomenutim tretmanima saznajte u DKC Farah Tuzla, na web stranici: www.farah.ba,  Facebook Fan stranici ovog centra ili pozivom na broj telefona 035 /255 555.

(Tuzlainfo.ba)

vezani tekst: DKC Farah Tuzla: Laserska epilacija/depilacija – da ili ne?

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.