Plesni klub “Zumba Fiesta Tuzla: Priključi se treninzima, usvoji zdrav stil života!

by admin
| 14:14

Zumba je tjelovježba inspirisana latinoameričkim ritmovima i u posljednjih nekoliko godina preplavila je svijet.

Princip zumbe iznimno je jednostavan pa je vjerojatno zato i tako uspješan. Nema kompliciranih pokreta i koraka, a najvažnije od svega je što je muzika tako „zarazna“ da jedva primjećujete da vježbate. Zumbom se veoma lako dovodimo u dobru kondiciju, radimo na zdravlju, oblikujemo mišiće tijela, gubimo višak kilograma, usavršavamo koordinaciju i stječemo novu snagu – a da i ne spominjemo da se osjećate poletno i vedro.

Zumba Fitness je program koji je primjeren za sve dobne skupine, neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu.

U cilju promovisanja zdravog stila života, Plesni klub Zumba Fiesta ove sezone je uveo i analizu stanja metabolizma koju vršimo mjerenjem parametara metabolizma kao što su procenat mišićnog i masnog tkiva, masti oko unutrašnjih organa, brzina metabolizma i BMI. Rezultati mjerenja se registruju u individualne kartone kroz koji svako mjeri sopstveni napredak.

Instruktorice Jasmina Šabović i Melisa Grebović garantuju odličnu zabavu!

Svi su dobro došli na naše treninge koji se održavaju na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport tri puta sedmično (ponedjeljak i srijeda 19:00-20:00 i petkom 18:00-19:00).

Prvi trening je BESPLATAN.

Za više informacija posjetite Facebook grupu Plesni klub Zumba Fiesta ili pozovite na broj telefona: 061 881 862. 

(Tuzlainfo.ba)