DKC Farah: U ponudi svjetski kvalitetne usluge protiv prekomjernog znojenja

by admin
| 13:37

Prekomjerno znojenje je veoma neprijatan fizički problem i osoba koja se pojačano znoji često je pod stresom i psihološki je nestabilna.

Osobe koje muči prekomjerno znojenje ispod pazuha, mokre su i pri sasvim normalnim temperaturama, čak i kad je hladno tj. zimi pojavljuju im se mokri krugovi na majicama. Takvo stanje se naziva primarna hiperhidroza.

Također osobe koje imaju pojačano znojenje dlanova često izbjegavaju rukovanje i stalno nose gomile maramica uz sebe. Rekli bismo da je prekomjerno znojenje priličan sociološki problem.

U stalnim nastojanjima za daljim usvajanjem I razmjenom znanja I iskustava, Dr. Edin Suljagić je boravio u Baselu – Švicarska kod Dr. Olivera Kreydena, svjetskog stručnjaka iz oblasti estetske dermatologije I laserskih tehnika, klasične dermatologije I dermatohirurgije kao i iz oblasti borbe protiv prekomjernog znojenja (hiperhidroza). 

Sa usvojenim znanjima i metodama liječenja iz DKC Farah poručuju da u Farah centrima u Tuzli I Sarajevu možete dobiti svjetski kvalitetne usluge protiv prekomjernog znojenja, podmlađivanja, te u oblasti dermatoloških dijagnoza a u skaldu sa:

– Kreyden hiperhidroza – Borba protiv prekomjernog znojenja
– Kreyden estetika – Estetska dermatologija I laserske tehnike
– Kreyden dermatologija – Klasična dermatologija I dermatohirurgija

Više informacija o ovom tretmanu i DKC Farah Tuzla saznajte na web stranici: www.farah.ba,  Facebook Fan stranici ovog centra ili pozivom na broj telefona 035 /255 555.

(Tuzlainfo.ba)