Upis u toku: Učite strane jezike za 34 KM mjesečno

by admin
| 21:14

UG Agora, društveno-edukativni centar za otvoreno obrazovanje i cjeloživotno učenje formira nove grupe za učenje engleskog i njemačkog jezika i to:

– Opšti engleski jezik (početni, osnovni i srednji nivo)
– Poslovni engleski jezik
– Engleski jezik za radnike u turizmu
– Opšti njemački jezik (početni, osnovni i srednji nivo)
– Njemački jezik za medicinske radnike

Svi kursevi će biti realizovani u periodu od decembra 2015. do kraja februara 2016 godine. Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta sedmično u popodnevnim terminima koji će biti dogovoreni sa grupama nakon formiranja. Časovi će se održavati u kancelariji za mlade organizacije za djecu i mlade Osmijeh za osmijeh u prostorijama JU Dom mladih Tuzla, na adresi Dragiše Trifkovića 2.

Participacija za učešće na kursevima iznosi:
– mjesečna participacija za kurseve općeg i poslovnog engleskog i njemačkog jezika iznosi 34KM, a istu je potrebno platiti u dva dijela, i to prilikom prijave 68 KM, te ostatak od 34 KM do 20. Januara.
-mjesečna participacija za kurs engleskog jezika za radnike u turizmu iznosi 50 KM, a istu je potrebno platiti u dva obroka, 100 KM prilikom prijave, a ostatak od 50 KM do 20. Januara 2016.
– mjesečna participacija za kurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike iznosi 67 KM, a istu je potrebno platiti u dva obroka, i to prilikom prijave 134KM, te ostatak od 67 KM do 20. januara.

Svi zainteresovni građani/ke mogu izvršiti prijavu putem obrasca prijave na LINKU  ili pozivom na 035 312 930 .

Grupe će početi sa radom nakon što se prijavi dovoljan broj kandidata. Rok za prijavu je 20. decembar 2015. godine. Informacije na telefon 035/312-930.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.